Referencer

arto.com logo

arto.com

Udvikling / Projektledelse 2005 - 2010

Med over 700 millioner sidevisninger pr. måned er arto.com et af de største websites i dansk internethistorie.

Her har vi med fuldtidsstillinger indenfor projektledelse og udvikling igennem 5 år haft hovedansvaret for den tekniske platform.
Dette har bl.a. betydet at vi idag besidder en unik erfaring på det danske marked indenfor udvikling af skalerbare løsninger, der skal kunne håndtere et stort antal brugere.

skiftselv.dk

E-handelsløsning 2008 - 2011

SkiftSelv.dk er en af de første online hvidevare-shops på det danske marked. Idag er butikken udvidet til også at tilbyde et bredt udvalg indenfor køkkenudstyr og el-husholdning, samt et stort reservedelslager til hårde hvidevarer.

Vi har stået for udviklingen af den tekniske e-handelsplatform, herunder produktsøgning, ordrelæggelse og administration, lagerstyring, økonomistyring, CMS-system m.m.

Roskilde Festival

Mobilapplikation 2011

Til branchefestivalen by:larm i Oslo har vi udviklet en mobilapplikation for Roskilde Festival.

Applikationens formål var at fortælle om Roskilde Festivalen og de bands som Roskilde Festival præsenterede til by:larm.
Applikationen blev udviklet til iPhone og Android.

Gyldendal

Windowsapplikation 2011

Som underleverandør til LET Software har innonova stået for udviklingen af Gyldendals DesktopOrdbog til Windows. Programmet lægger sig som en lille bjælke i toppen eller siden af skærmen og giver let og hurtig adgang til at foretage opslag i Gyldendals ordbøger.

Jubii Games

Intranetløsning 2002

Jubii Games var en underafdeling indenfor jubii.dk der havde en stab af journalister der skrev nyheder og anmeldelser af de nyeste computerspil.

Vi udviklede en intranetløsning til journaliststaben der gjorde det nemmere at samarbejde online omkring hvilke anmeldelser og nyheder der skulle bringes på siden.

Dragons Lair ApS

E-handelsløsning 1999 - 2000

Dragons Lair Aps er en detailkæde med butikker i Århus, Odense og Ålborg, som er specialieret i salg af rollespilsprodukter.

Vi udviklede en komplet E-handelsløsning med tilhørende administrative værktøjer til at håndtere Dragons-Lair's store produktkatalog.

Gads Forlag A/S

Licenssystem 2003

Som underleverandør til Aminova Consult ApS har vi udviklet en klient/server løsning til styring af netværksflerbrugerlicenser til Gads elektroniske ordbøger.

Shop Solution ApS

Intranetløsning 2004

Shop Solution Aps var specialiserede i opførelse og indretning af tøjbutikker i hovedsagelig Danmark, Sverige og Tyskland.

Vi stod for udviklingen af et webbaseret projektstyringssystem til at koordinere byggeprojekter imellem alle parter.

Lukia ApS

Fjernaflæsningssoftware 2003

Lukia ApS (nu GÖRLITZ Lukia A/S) er en ingeniørvirksomhed specialiseret indenfor fjernaflæsning af forskellige måleenheder.

Vi stod for udviklingen af software til fjernaflæsning af el-målere over GSM mobilnettet på flere forskellige målertyper.

Clarity Commerce Solutions plc

Replikeringssoftware 2003

Clarity Commerce Solutions er en stor engelsk koncern indenfor udvikling af integrerede software-løsninger til detailhandelen, hospitalsvæsenet, underholdningsbranchen og hotelbranchen.

Vi stod for udviklingen af et system til replikering af e-mails for hele Clarity Commerce Solutions koncernen, til sikring af data og tilgængelighed.

viborgdyk.dk

CMS løsning 2010

CMS løsning for Viborg Sportsdykkerforening således at medlemmer kan redigere sider, nyheder og tilføje billeder uden større kendskab til EDB.
innonova - Molsvej 1, 8410 Rønde - CVR: 27036147 - Kontakt: info@innonova.dk